Over mij

Even voorstellen: ik ben Roloff Kratzsch en muziek is een grote passie van mij. Op mijn 16e ben ik begonnen met zingen en ben later gitaar en keyboard gaan spelen om mezelf te kunnen begeleiden. Het was in deze beginjaren vooral een hobby. Naarmate de jaren verstreken werd muziek mijn uitlaatklep. In 2004 deed ik toelatingsexamen op het conservatorium en werd ik aangenomen. Mijn hoofdvak was zang.

In mijn studietijd ontplooi ik mijzelf tot een kritisch musicus, treed ik veel op in diverse formaties, doe studiowerk en volg workshops. Andere interessante vakken welke ik volg zijn algemene muziekleer, pianolab, solfege, notationlab, backing-vocals, muziekgeschiedenis, music-production, music-education, en songwriting. In de 4 jaren die volgen word ik mij ervan bewust dat muziek een vorm van kunst is. Mijn passie voor muziek groeit hierdoor nog meer. In 2008 behaal ik mijn bachelor in music.

Ik ben mij ervan bewust dat een musicus nooit is uitgeleerd, en ik zal hierom ook altijd leergierig zijn. Als laatste wil ik graag zeggen dat muziek iets universeels is waar een ieder plezier aan kan beleven en daarom ook voor elk niveau beschikbaar moet zijn.

Diploma’s:

1991 – 1995 Leao
1995 – 1999 Spw
1999 – 2000 Mwd (propedeuse)
2004 – 2008 Conservatorium (lichte muziek, pop)